sâmbătă, 1 august 2009

Un nou inceput pt visurile mele ......

Dimineata......o dimineata frumoasa , desi ma trezesc prost ,vise de neinteles , imagini ingrozitoare inca persista cu incapatanare in mintea mea ...au ramas imprimate pe retina ...cu groaza inchid ochii si repede ,repede k si un copil caruia ii este frica sa nu pleci de langa el inainte sa adorma ...ii deschid ....dar chiar si asa imaginile persista . ...dar in final e neimportant ,realitatea uneori a fost si este mult mai urata ,doar pt k este un vis din care nu ne mai trezim , am invatat sa traiesc cu groaza in suflet , iar frica e prietena care imi da curaj ,iar visele ? ...sunt doar vise , iar pt mine care visez frumos o data pe an , visele astea mi-au devenit "prietene " de fiecare data, cineva vrea sa ma omoare , ce e nostim e k de fiecare data ...altfel .......deci incep sa ma bucur in fiecare dimineata cand deschid ochii k mi-a fost dat sa mai traiesc o zi .
Unde ramasesem ? ....ah ..dimineata , beau cafeaua uitandu-ma in tavan , in 5 minute sunt gata imbracata ,machiata k soldatii ....imi iubesc cateii in drum spre poarta si pornesc ........trec pe langa aerodrom .....se faceau exercitii ....erau vreo 5 parasutisti in aer .....m-am oprit si m-am uitat cum coborau ...si cat mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo sus ...mi-aduc aminte aveam 3 ani si singurul prieten cu care eram "compatibila" la povesti era un scriitor la vreo 60 de ani , fost parasutist .....si care probabil ma considera un bun ascultator :)......stateam in fata blocului pe o masa de ping pong si ne uitam la parasutisti ....o senzatie infinita de libertate .....si teama amestecata cu o satisfactie fara margini .
Un vis la care am renuntat o perioada ....dar a revenit in fortza pt un nou inceput .
Subconstientul cu visele lui negre .......si eu cu visele mele ....care pt moment sunt in stand by .
Dar astazi ,am simtit un impuls pozitiv ,o raza de soare dupa o ploaie de vara si .......un nou inceput pt visele mele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu