vineri, 21 mai 2010

Timpul .........

Timpul rezolva ceea ce noi nu putem , timpul este solutia care limpezeste uneori viata noastra , timpul ne arata ca uneori ,cei de langa noi ne sunt de fapt niste straini , timpul ne arata cat de naivi si prosti suntem uneori ,cat de repede unii ne castiga increderea pe care nu o merita si ,tot timpul, ne arata prietenii adevarati ....cati raman langa tine si cati aleg calea mai "buna"in momentele de cumpana ale vietii si ajungi sa vezi cat de putin ai valorat pt ei .
Dar timpul are o putere imensa ....in prima faza te ajuta sa uiti , apoi incet ,incet amintirile revin ,mai putin dureroase si incepi sa ...intelegi si sa ierti ....dar nu poti uita niciodata raul facut ...asta -i teoria , practica? ...ne omoara pe toti :). M-am tot gandit si analizat ...pot sa uit dar nu pot sa iert ..sau pot sa iert dar nu pot sa uit ..???...am obosit gandindu-ma care din ele e de fapt , k sa ajung sa-mi dau seama ...privind in urma .....ca nu pot sa uit si nu pot sa iert . Pot sa fac multe compromisuri , iar rabdare am cat pt zece vieti , dar ce ar trebui sa faca cei care m-au tradat pt ca eu, sa pot sa iert, sa pot sa uit.....? Sinceritate as spune si corectitudine dar si asa ....oricate regrete ar fi fost , nu pot sa spun cu mana pe inima :) , ca am uitat si iertat cu adevarat pe cineva . ...si nici nu cred k se va intampla vreodata . ....speranta, speranta ....crima si pedeapsa . Punct si de la capat ar fi un sfat bun.
Cam pesimista dupa inca o zi plina de evenimente cu ,care m-am obisnuit deja , zile agitate cu o liniste aparte totusi . Daca voi reusi sa dorm , promit sa scriu ceva mai vesel :) ...maine care daca mai stau putin devine ....azi... :)

2 comentarii:

  1. Ca sa ai prieteni fii prieten tu mai intai...prietenul este persoana care stie totul despre tine si te respecta asa cum esti....prietenia este cea mai frumoasa forma de dragoste ...cu o prietenie incepe si se sfarseste totul. Am vrut doar sa stiti ca prietenia ta pentru mine este foarte importanta.....cu sigurnta ..unul dintre cele mai importante lucruri din viata mea.Multumesc din suflet ca esti prietena mea.!
    ""Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit. Viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti. Asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, iubeste fara conditii, vorbeste fara intentii, daruieste fara motive, tine la cineva fara explicatii!! E inima adevaratei prietenii.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut ce ai scris si aici si la celalalt post , dar ma stii ...nu sunt o fire romantica , nu spun "te iubesc" prea usor si cu siguranta ..nu oricui.Iubirea ..nu este o obligatie ,poti sa iubesti si sa nu astepti nimic inapoi ,dar atunci este doar iubirea ta ...cand nu primesti nimic inapoi inseamna k nu exista o relatie. Nu-mi plac vorbele mari ,decat atunci cand vin din suflet ..iar pe tine te cunosc mai bine decat ma cunosc pe mine si stiu k ai facut-o pt k apreciezi si pt k am netezit impreuna "nodul" incat firul e drept din nou :) , dar stii de ce ? ....pt k ai realizat si tu k , indiferent daca e vorba de iubire sau prietenie ....trebuie sa existe reciprocitate , nu conteaza proportia , chiar nu e importanta deloc , dar fara reciprocitate inseamna k esti singur in acea relatie ,indiferent k vorbim de prietenie sau iubire. Ti-a fost greu sa intelegi de ce trebuie sa dai si tu ( in mintea ta era suficient k iubesti sau tii la acea persoana ) si asteptai k cei care te iubesc sa te inteleaga si sa fie langa tine ...A da putin inapoi din ceea ce primesti ..intretine increderea celuilalt in sentimentele tale , pt k cine ti-e prieten cu adevarat te cunoaste si te accepta exact asa cum esti si stie exact cat poti si nu asteapta mai mult , dar k sa raman langa tine are nevoie de incredere si sinceritate . Multi nu au prieteni si multi nici nu stiu ce inseamna asta cu adevarat ...pt k in primul rand sunt egoisti ,nu sunt dispusi sa investeasca timp si sentimente , fara sa realizeze implinirea pe care o simti cand iti imparti fericirea cu cineva ,nu stiu sa ajute sau sa aduca un zambet pe fata celorlalti fara sa aiba vreun scop. Te iubi si intotdeauna o sa fiu langa tine , un singur lucru ma poate tine deoparte :) ...dar atunci deja nu mai tine de mine

    RăspundețiȘtergere