sâmbătă, 26 iunie 2010

100 de trandafiri ...pt. 100 de rautati

Înger sau demon .....vis sau realitate...
Cate un trandafir pt fiecare răutate , un trandafir pt fiecare suferinţă , frumuseţea lui oare ar echivala vreodată cu orice răutate? ar putea oare puritatea lui sa compenseze durerea din suflet ? frumuseţea unui trandafir ar reuşi vreodată sa şteargă amintirea unei suferinţe produse de aceeaşi inima? Cum se poate dintr-un lucru bun sa iasa ceva rau?cum se poate k dintr-o intenţie buna sa ajungi sa-i superi pe cei dragi?...atunci poate k intenţiile tale nu au fost tocmai sincere de la început .In final răul făcut e la fel ,dar este totusi o diferentă .... tind sa cred k atunci cand este premeditat ... este de neiertat.
100 de trandafiri ...100 de răutăţi si 100 de şanse date. De ce oare omul e asa făcut incat sa nu înveţe niciodată din greşelile lui ? veşnic repeta aceleaşi greşeli ..over and over again..de ce? Cand eşti dependent de ceva ...continui sa-ti faci rău in încercarea disperată de a mai simti odată senzaţia fantastica pe care ai mai simtit-o doar prima oara. Amintirea si frumuseţea fiecărui trandafir a palit lasand loc răutăţilor ce au venit in număr mult mai mare decat ti-ai fi putut imagina. De ce ?Cu ce ai gresit ? Cine naiba stie?
Vis sau realitate ? Dragoste sau dependenta? Ura sau satism? care din ele, spune-mi?
Sa spun k te urăsc ....nu pot , Sa spun k te iubesc ....nu pot, Si atunci ce as putea sa spun sufletul meu ?...nimic.....pentru k asta e ceea ce "simt"...nimic ...iar aceasta inima de gheaţă este meritul tău . Darul tău pentru ca nu am crezut în iubire. Ce îl transforma pe om , din înger în demon ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu