vineri, 25 iunie 2010

Addicted to......

Cred k toti , in decursul vietii ajungem sa fim ..dependenti de ceva sau cineva. Dependenti de alcool , tutun, de droguri , medicamente ,o persoana anume....si chiar dependenti de ciocolata, cola...sau gust bun.Toti spunem k nu putem sa ne lasam de aceste vicii, dar nu din cauza k nu putem , ci pentru k pur si simplu nu vrem . Cand ti-o spun altii te simti incoltit ,incepi sa fi disperat si inevitabil te simti ...slab...orice ai decide trebuie sa vina de la tine k sa reusesti....cred.
Dar uneori chiar si atunci cand stim k anumite dependente ...ne fac rau, constienti de asta ...continuam, oare de ce? ce parte a noastra se simte satisfacuta de raul provocat de aceste dependente ? e ca o pedeapsa pe care intentionat ne-o aplicam ,k poate asa o sa realizam cat de rau ne este . Uneori e doar o "mica vacanta"..o noua etapa dintr-o alta serie , sau pur si simplu reprezinta de fapt trecerea de la o dependenta la alta .
Raspunsul la miile de intrebari se afla tot in sufletul nostru si tot de ce ai nevoie este VOINTA .
Si sincer iti spun k se poate , NU exista "nu pot sa ma las" , NU exista "nu pot traii fara tine" , orice poti ....trebuie doar sa vrei sa lupti cu tine insuti in primul rand. Si poate vei reusi sa omori demonii din tine sau cel putin sa-i inchizi pt o perioada :) . Nu meriti , nimeni nu merita suferinta , de ce s-o induri cand poti trai fara ea ? Totul e doar in mintea ta ......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu