duminică, 15 februarie 2009

Cine sunt ? Ce sunt ?..........

Cine sunt ? Ce sunt ?.....De unde vin? Si incotro ma indrept ?
Intrebari care ne framanta des si la care nu gasim intotdeauna raspuns , ne petrecem timpul incercand sa aflam cine suntem de fapt , ne analizam ce fel de oameni suntem ,desi cred ,ca raspunsul la aceste 2 intrebari nu este tocmai pe placul nostru , de cele mai multe ori (daca suntem sinceri cu noi insine)Dar ce e mai important este sa stii cine esti ...ce esti , sa-ti perfectionezi calitatile bune si sa le elimini pe cele rele, sa lucrezi la cele lipsa ......si sa continuui sa inveti , sa fi deschis la tot ce te inconjoara .....niciodata nu poti sa spui :stiu suficient ,am invatat destul .
Iar de unde vin ?...hm daca ne uitam in trecut putem observa k toate in viata se intampla cu un motiv , fiecare perioada , intamplare din viata noastra ...fericita sau nefericita ...ne-a condus pe un drum....ne-au adus unde suntem azi .....important pt noi , k oameni ...sa nu uitam cine suntem si de unde am venit....asta ne face sa fim "oameni".....mare cuvant ...desi putini ii inteleg valoarea.
Incotro ma indrept ?....o intrebare care difera de la o perioada a vietii la alta ....aspiratiile se modifica si ele , dar totusi sunt unele care raman neschimbate , indiferent de perioada vietii , indiferent de persoana de langa tine ....am si eu cateva , poate intr-o zi o sa vi le impartasesc si voua. Conteaza mult sa stii ce vrei in viata ...de la viata. Dar pt mine cel mai mult conteaza calea .....calea pe care ai urmat-o ca sa obtii ce vrei.....calea pe care vrei sa o urmezi , drumul pe care vrei sa mergi........sunt atatea cai pe care le putem urma ...depinde numai de noi pe care le alegem .
Cine sunt ? ce sunt ? de unde vin? si incotro ma indrept? intrebari care se leaga intre ele si la care e bine sa ne raspundem uneori ...desi incotro ma indrept ?e variabila din ecuatie care se schimba foarte des .........si care ne da, cele mai multe batai de cap.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu