marți, 3 februarie 2009

La multi ani !!!!!!!!!!!!!!!

Iti doresc in primul rand , ca azi, ma car azi, sa nu te supere nimeni :)...(stii la cine ma refer cand spun asta, desi nu o face intentionat ,sper sa-si gaseasca echilibrul ...sa te faca fericit)......iti doresc sanatate, putere si intelegere ,ca atunci restul vin din inertie , stiu ca e o zi speciala pt tine si totusi o zi grea , iti doresti sa fi in mai multe locuri odata si acolo unde esti .......nu-ti gasesti locul si te doare . Dar , bucura-te de ziua de azi , fiecare zi e unica si nu mai avem ocazia sa o mai traim odata ......asa k be happy ....si La multi ani!

Un comentariu:

  1. Mulţumesc din suflet pentru a tale calde gânduri trimise către mine. În mod normal a-ş spune: răbdarea mea e multă şi nu-i povara mare.. dar precum tu zici bine, e mare lupta asta ... să fi aici .. acolo.. să zici a spune nu poţi, că poate nu-nţelege şi-atunci se înorează şi toate sunt pe dos. Dar timpul... spune multe şi -ncet se schimbă lumea, în bine sau în rău... rămâne să vedem.
    Şi uite aşa cu ziua.. am mai îmbătrânit cu-n an, cu bune şi frumoase că restul nu se pune...iar de acum încolo măcar aşa să fie, de nu va fi mai mult şi-atunci ... la "cârje"-ajungem şi-avem ce povestii. 777777
    O zi minunată alături de oameni minunaţi.

    RăspundețiȘtergere