joi, 26 februarie 2009

Cu ochii larg deschisi......

De cate ori in viata o luam pe un drum care poate e gresit , sau care stim ca nu duce nicaieri , sau poate duce dar doar atunci cand totul depinde de noi , doar de noi, de asta am spus cu ochii larg deschisi ....pentru ca suntem perfect constienti ,pasim cu inima pe tava si ochii larg deschisi , plini de incredere , plini de speranta , as putea spune ca suntem visatori , mai sunt printre noi si persoane care pot sa viseze cu ochii deschisi , dar nu toti ...sau poate inaintam pe acel drum cu pasi mici si siguri in speranta nebuna ca visul sa devina realitate , de obicei nu e asa .......si Doamne ce doare cand ne "trezim"....cat doare dezamagirea ,cat ne dor picioarele de la pasii facuti , increderea data si nepretuita ......cand ajungi la concluzia ca ...ai facut tot si nu a fost suficient ......asta doare al naibii de tare.Nu sunt de acord cu asta ,cu a visa prea mult ,de obicei totul se transforma intr-o mare dezamagire ....e ok sa ai vise si mai bine spun teluri si nu vise , sa faci tot pt a le indeplinii , sa tii picioarele pe pamant si ochii larg deschisi ...destul de greu uneori ......... prea realista? poate ? si hm...gandesc prea mult ....da , dar mai bine pe pamant decat visatoare . Mai bine sa ai teluri ,sa incerci sa le atingi ,dar fara sa visezi prea mult , iar daca reusesti atunci ve i fi extrem de multumit si fericit . Daca in schimb te lasi ademenit sa visezi ....si atunci ceva nu merge bine , ups....... esti dezamagit . Nu stiu daca e la fel pt toata lumea dar pt mine sentimentul asta spune multe , inseamna mult pt mine ....din pacate s-a intamplat cam des in ultimul timp , cel mai naspha cand te dezamagesc oamenii ,...si mai ales cei la care le acorzi toata increderea ta. Dar gresim ...toti gresim si a gresii e omeneste , multi considera ca au gresit si gata ...nu mai e nimic de facut ......BA E .....poti incerca macar sa repari raul facut , in final asta face diferenta ....ca ai incercat sa repari ceva.
Mai trebuie sa si visam ...asta ne da speranta, ne largeste orizonturile ,ne amplifica dorintele si ne da puterea sa luptam pt VISELE NOASTRE (bine mai ramane sa fie niste vise reale si nu doar fantezii)....dar, cel mai bine si mai sanatos :) ar fi sa visam cu ochii larg deschisi...... vise placute .....

3 comentarii:

  1. """"si Doamne ce doare cand ne "trezim"....cat doare dezamagirea ,cat ne dor picioarele de la pasii facuti , increderea data si NEPRETUITA"""
    Uneori cred ca tot timpul am fost constieti, doar am preferat sa ne mintim...(asta in cazul meu)asa cum spui si tu , am preferat sa visam cu ochii deschisi ...dar Doamne cat de tare doare cand te izbesti de realitate, realitate pe care am stiut-o intotdeauna dar am preferat sa ...vesez..
    Acum platesc ...fiecare vis si ..e doar incepututl....iar daca inceputul e asa...care va fi ..viitorul????Cum am sa trec..chiar nu stiu , acum nu mai poti fi nici macar TU langa mine(desi DOAR TU ai fost mereu langa mine) ..
    Nu stiu de ce dar aseara m-am simtit ca un copil ..abandonat...pe o strada...si care chiar nu stie ce sa faca ...pe ce drum s-o apuce. Sper ca ziua de azi ..sa fie mai buna , pana la urma vine ..primavara , azi e 1 Martie , deci ..pt toate femeile O PRIMAVARA PLINA DE IUBIRE SI UN MARTISOR NUMIT FERICIRE ...!!!!
    Pana la urma oricum ..totui trecator in viata asta ..pana si ..viata...

    RăspundețiȘtergere
  2. of of .....ce faci???racusor rau si sensibil ...vrei sa ma enervezi?.......copil abandonat???...totul e trecator draga mea ..pt ca vin altele . Si intotdeauna sunt langa tine ....chiar daca doar cu gandul uneori ....si din pacate va fi destul de des in urmatoarea perioada....

    RăspundețiȘtergere
  3. M a m a
    Panait Cerna

    Din vârsta fericirii fără minte
    Icoane dragi mi-apar mereu-nainte.

    De lume răzleţită şi sfioasă,
    În ramă de salcâm zăresc o casă.

    Şi-n casă, într-un colţ întunecat,
    Văd un copil de mama lui certat.

    Din toţi câţi trec, nu-I nimeni aă-l alinte
    Şi-adoarme-ncet copilul , în suspine.

    Dar peste noapte-o biruieşte dorul
    Şi mama merge unde-I doarme-odorul.

    El simte cum s-apleacă peste dânsul
    O umbră bună ce îi şterge plânsul.

    De gâtul ei s-atârnă în neştire,
    Toţi îngerii din ceruri îi sunt fraţi!

    Învăluiţi de-a candelei lucire,
    Copil şi mamă dorm îmbrăţişaţi.


    La multă fericire şi iubire .. acum de ziua femeilor.Fiţi fericite că cineva totuşi vă iubeşte .

    RăspundețiȘtergere